Vragen? Mail ons op info@mond-kapje.com

Gratis verzending bij bestellingen boven €35

Kies uw taal:
Heeft u vragen voor ons?

Meest gestelde vragen

Voor klanten met een Nederlands adres geldt voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Vanwege de drukte bij postbedrijven kan je bestelling later aankomen.

Tijdens het plaatsen van uw bestelling krijgt u de optie om een account aan te maken. Bij het selecteren van deze optie krijgt u een wachtwoord toegestuurd. Bij een volgende bestelling kunt u met uw account inloggen zodat de verzendgegevens niet opnieuw ingevuld hoeven te worden.

Bij uw eerste bestelling geeft u een verzendadres aan. Als u heeft gekozen om een account aan te maken, dan kunt u onder ‘Mijn account’ uw verzendadres wijzigen.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u hier een bericht over via mail.

U kunt uw mondkapjes niet retourneren vanwege hygiënische redenen.

Als het product beschadigd is dan ontvangen wij graag fotografisch materiaal daarvan. Wij zullen dan een nieuw product opsturen.

U kunt ons een mail sturen daarover. In het algemeen geldt de gegevens die ingevuld worden bij het afrekenen lijdend zijn voor het afhandeling van het product.

Heeft u hulp nodig?

Stuur nu een bericht

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €35

Steun een goed doel

10% bestelling wordt gedoneerd

Levering in Nederland en België

Vandaag besteld, morgen in huis

100% veilig betalen

iDeal / MasterCard / Visa